Geri Dön   Amaney.com > Kültür, Sanat ve Yayınlar > Amaney Haber Ajansı (AHA)

Türk hackerlar: İsrail'e büyük çapta maddi zarar verildi

Amaney Haber Ajansı (AHA) bölümündeki Türk hackerlar: İsrail'e büyük çapta maddi zarar verildi başlıklı konuya bakıyorsunuz; off amma saçmalık yauw ,, pehhh , yav bu ülke bi ayda 35 şehit verdi , önce bi çöpümüzü atalımda , gerisi gelir......

Yeni Konu Aç Cevapla
Yayınlayan: BuAşkBitmez | Gösterim: 788 | Cevap: 49  
LinkBack Konu Seçenekleri Konu Görünümü

Eski 02.06.2010, 21:27               #11
Binbaşı
Üyenin avatarı (man in black)
Bilgiler
 İsim: mehmet
 Teşekkür: 0
 Üye No: 41997
off amma saçmalık yauw ,, pehhh , yav bu ülke bi ayda 35 şehit verdi , önce bi çöpümüzü atalımda , gerisi gelir...

Eski 02.06.2010, 21:52               #12
Yüzbaşı
Üyenin avatarı (John Constantine)
Bilgiler
 İsim: 0ğuz
 Teşekkür: 96
 Üye No: 40117
man in black adlı kişiden alıntıdır. Mesajı Göster
off amma saçmalık yauw ,, pehhh , yav bu ülke bi ayda 35 şehit verdi , önce bi çöpümüzü atalımda , gerisi gelir...
Bunun nesi saçma anlamadım ? Kimse zaten bu ülke şehit vermedi demediki burda?

"Hell wants him. Heaven won't take him. Earth needs him"

S A T O R
A R E P O
T E N E T
O P E R A
R O T A S

...still here, haters!...

Eski 02.06.2010, 21:58               #13
Binbaşı
Bilgiler
kendi çöpünü temizlemeden , yaw bu benim komşumun çöpü kokuyor demek saçma

Eski 02.06.2010, 22:06               #14
Yüzbaşı
Bilgiler
kendi çöpünü temizlemeden , yaw bu benim komşumun çöpü kokuyor demek saçma
Öncelikle şunu söyliyim pkk veya filistin olayları hakkında bişey demem bu konuda çünkü bu konu onu kapsamıyo. Bu konunun adı Türk hackerların israil sitelerine saldırıları. O yüzden bu konuyla alakalı yorum yapmak gerekir.

Bu hackerler canımız sıkıldı, yada konvoya saldırı düzenlendi işte devlet bişey yapmıyor biz sanaldan saldırlarım diye düşünmüyorlar.
Bu olaylardan sonra yahudi siteleri Türklerler ilgili haberler yayınlıyorlar veya bu olaylarda israil devletini haklı buluyorlar adamlarda bu sitelere saldırı düzenliyo hackliyor. Yada ülkeye zarar vermek amaçlı hackliyolar.
Bu yaptığı eziyetten dolayı çin ülkesinin sitelerinde yapıldı.pkk sitelerinede yapıyolar. zamanında danimarkada karikatür yayınlandığında orayada yapıldı şimdide israile yapılıyo.
Ve şunuda belirtiyim zamnında Türkiye israilin filistine yaptıkları için saldırsaydı veya kafa tutsaydı bu dediğin doğru olurdu.yani önce pkk temizlenmeli filistine sonra bakarız vs gibi düşünülebilirdi.Fakat burda yapılan yardımdır.Filistine yardımdır. Bu yardım haitiyede yapıldı pakistada yapıldı daha önceden. Türk yardımseverliği.

Bu konuda sana elma denmiş sen kirazdan söz etmişsin. Senin dediğin sözler için farklı konular mevcut. yazdıkların burayla örtüşmüyor.

Hackerlarada helal olsun. Saldırılara devam =))

S A T O R
A R E P O
T E N E T
O P E R A
R O T A S

Eski 02.06.2010, 22:14               #15
Binbaşı
Bilgiler
ah siz gençler , bende baş ağrısı yapıyorsunuz , ne güzeldi 90' lar birine kızdık mı yumruğu gözüne çakardık ,, şimdi öylemi , msn adresi hackleme , bilgisayar çökertme ,, sizi gidi patates kafalılar sizi

evet evet saldırın onlara , bilgisayar oyunu bu zaten

Eski 02.06.2010, 22:19               #16
Yüzbaşı
Bilgiler
Karşımda yaş olarak benden büyük biri bulunsada okadar ciddiyetle yazdığım bi cevaptan sonra alay eder gibi cevap veren biriyle daha fikir yarıştırmam ben. Sen git gözlerine yumruğu çak "abi".90ların ruhu geri dönsün.
Keşke baş ağrısı yapıcak bi baş bulabılseydım karşımdakinde.

saygılar.

S A T O R
A R E P O
T E N E T
O P E R A
R O T A S

Eski 02.06.2010, 22:39               #17
Binbaşı
Bilgiler
dostum yaş meselesi değil bu ,, sen benden daha yaşlı da olabilirsin , ben israile sanal da zarar vermenin , sanal bi zarar verme olduğuna inanıyorum; nasıl ki filistinlilere yardım götürmek faydasız bi aksiyonsa,,, "patates kafa" deyimini özel olarak senin için kullanmadım ,, alınganlık gösterme

sonuç itibariyle eğer israil sitelerini haclemek israillerin davranışlarını değiştirmesine neden olmayacaksa , bence yararsız,,, ama yapsınlar tabii , devam küvete olta atmaya , bakarsın ördek tutarız...

Eski 02.06.2010, 23:42               #18
cAv
Onbaşı
Üyenin avatarı (cAv)
Bilgiler
 Teşekkür: 14
 Üye No: 42304
dostum yaş meselesi değil bu ,, sen benden daha yaşlı da olabilirsin , ben israile sanal da zarar vermenin , sanal bi zarar verme olduğuna inanıyorum; nasıl ki filistinlilere yardım götürmek faydasız bi aksiyonsa,,, "patates kafa" deyimini özel olarak senin için kullanmadım ,, alınganlık gösterme

sonuç itibariyle eğer israil sitelerini haclemek israillerin davranışlarını değiştirmesine neden olmayacaksa , bence yararsız,,, ama yapsınlar tabii , devam küvete olta atmaya , bakarsın ördek tutarız...

öncelikle site hacklemek yararsız diyorsun..ne bekliyorsun maddi bi kazanc mı? şuan zaten olay manevi boyutta yani birbirine psikolojik üstünlük kurmaya dönmüştür..Eger dünya mosad ın sitesinin girişinde Türk bayragını görüyorsa psikolojik üstünlük saglanmıştır demektir.

Hem bunu yapan halktan insanlar sonucta devletin emri ve kaynaklarıyla üstüne calışılan kafa patlatılan bi iş degil adam oturmuş yeteginiyle Türk'ün adını yayma İsrail'in propagandasına darbe vurmakta..

Eskiyle karşılaştırıyorsunda eskiden böyle bi internet agı mı vardı?yarın savaş cıksa sadece sahalarda mı sürecek zannediyorsun? sibernetik ortamda da üstünlük yarışı olacaktır cünkü bu 2. dünya savaşında Hitler propagandası yapan gazete basımevlerini yakmakla eş degerdir...

''ReD''

Eski 02.06.2010, 23:47               #19
Binbaşı
Bilgiler
bugün savaş çıkarsa , bi ışık göreceksin , sonra bi bakıcaksın yokuz sonra kalanlar kalırsa onlar sibernetik takılır

Eski 03.06.2010, 00:02               #20
cAv
Onbaşı
Üyenin avatarı (cAv)
Bilgiler
 Teşekkür: 14
 Üye No: 42304
bugün savaş çıkarsa , bi ışık göreceksin , sonra bi bakıcaksın yokuz sonra kalanlar kalırsa onlar sibernetik takılır
evet aynı mantıga göre Hitler londra yı öttürürken London Bridge i de darmadagın etmeliydi ve yine aynı mantıga göre İngiltere istanbulu işgal ettiginde topkapıyı boşaltıp sultanahmet Vs sabotaj etmeliydi...Ve yine aynı mantıga göre nükleer bulunuşundan günümüze kadar gecen 65 yıllık süre icersinde bizim ışık kitleleriyle boguşmamız gerekirdi..yani biz görmesek bile vietnam bunun şenligini yaşardı heralde..

dünyada bazı şeyler vardır yapılmaz..yapılsada cok zor yapılır..
sana bu konu da yazdıgım son cevaptı cünkü yazılanlara cevap vermekten ziyade acık kapılardan kacmaya calışıyorsun..

''''

''ReD''
Yeni Konu Aç Cevapla

Etiketler
1923 turk grup, alçak yahudi ., hacker, israil, mavi marmara gemisi saldırısı, saldırı, sanal, türk, türk hackerlar israile saldırdı, türk hackerlar İsrail

Konu Seçenekleri
Konu Görünümü

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Bölüm Cevap Son Mesaj
Ve işte bu da oldu. Photobucket.com Türk hackerlar tarafından hacklendi! HeLLBoy Teknoloji ve İnternet 20 18.06.2008 16:40
Bilim Oscar'ı Türk e verildi. foreign Amaney Haber Ajansı (AHA) 3 03.04.2007 18:24
İsrail'e Türk yardımı! Martin Eden Amaney Haber Ajansı (AHA) 0 31.07.2006 10:41
Türk Hackerlar İsrail Borsasını Vurdu KaLipTra Amaney Haber Ajansı (AHA) 1 27.07.2006 17:29
Türk hackerlar KDP'yi çökertti Volkan Amaney Haber Ajansı (AHA) 0 28.04.2006 22:17

Forum Saati: 03:51

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.