Geri Dön   Amaney.com > Bloglar

Eski

İşte, öyle bir şey...

22.04.2010 saat 19:25, Yazan: aura
22.04.2010 saat 19:27, Güncelleyen: aura

Hiçbir şeyden tiksinmedim şu ana şuan diyen insan kadar. Evet tam şu an aklıma bu geldi. Bir de şey vardır bu bağlaç olan ki yi ısrarla bitişik yazan, “aramızda kutuplaşma olmasın lan, herkes birbirini sevsin” diyen insan da vardır.”herkeze” girmek bile istemiyorum. Zevk alır yazan şahıs o z'nin ağzına uygulamış olduğu masajımsı titreşime.

Peki ben bu konuya nerden geldim? Bilmiyorum an oldu aklıma düştü. Dipnotumu başa koyan bi insanım belki. Veyahut giriş kısmını bir türlü atlatamayan...
Üyenin avatarı (aura)
Yüzbaşı
Yazılan Yer Kategorilenmemiş
Gösterim 239 Yorumlar 2 aura şu anda çevrimdışı.
Eski

Hastalık Halleri!

25.12.2009 saat 15:49, Yazan: aura
25.12.2009 saat 15:54, Güncelleyen: aura

Bu hastalık piskolojisi pis bişi. Böyle bi alınganlık, bi tahammülsüzlük, önüne geçene çemkirmeler fln. Önceden gördüğüm anda zapladığım sabah programlarında otun- kökün şifalarını anlatan adamları son ses dinler oldum. Ben böyle bişi görmedim ya. Alternatif tıpın b*ku çıkmış. Yok biraz kurbağa bacağı, yok kertenkele kulağını alıoruz 23,5 derecede kaynatıoruz, üzerine melisan otu, at kuyruğu , çürük elma, haşlanmış hıyar , okus pokus abra kadabra.. bu ne yaa.

Test edildi onaylandı....
Üyenin avatarı (aura)
Yüzbaşı
Gösterim 340 Yorumlar 12 aura şu anda çevrimdışı.
Eski
Değerlendirme: 4 oy, ortalama 4.00.

İdiopatik

01.12.2009 saat 22:23, Yazan: aura
01.12.2009 saat 23:52, Güncelleyen: aura

En sevmediğim özelliklerimden biri beni rahatsız eden anıları çok sık gözümün önüne getirmem sanırım. Her seferinde karşımdaki kişiye farklı cevaplar vererek olayı değerlendiriyorum. Eğer böyle olsaydı, eğer böyle deseydim, eğer,eğer... Can sıkıcı bi durum. Bu nası bişidir bilirmisiniz? Ben şuan bunu çok yoğun bi şekilde hissediyorum. Sindirim sistemim tersine işliyo gibi. Midemden yukarı asitlerin çıktığını hissedebiliyorum(bu demin boş mideye indirdiğim 2lt miktarında ki koladan da kaynaklanıo...
Üyenin avatarı (aura)
Yüzbaşı
Gösterim 228 Yorumlar 6 aura şu anda çevrimdışı.

Forum Saati: 21:34

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.