Kurulduğumuz günden beri kullandığımız bir sloganımız vardı;
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu! Bu slogan
hypnotised (harun) kullanıcı adlı yöneticimizin fikriydi. Bunun bir otomobil firması sloganı olduğunu biliyordum ama çok hoşuma gitmişti ve yeni kurulduğumuz döneme de denk geldiğinden acil slogan bulma telaşası içinde o sloganı kullanmaya başlamıştık. Özgün (Orijinal) bir slogan olmadığı için de bunu tanıtım amaçlı çok fazla kullanmadım. Sadece gerekli olduğu durumlarda "Sloganımız bu" diyebilmek içindi bu slogan.
Şimdilerde bazı sitelere girdiğimde sloganlarının olduğunu görüyorum. Çoğunluğu hoşuma gitmese de sonuçta bir sloganları var. İmreniyorum ne yalan söyleyeyim

Bizim de şöyle en klasından bir sloganımız olsa, forumun tepesine yapıştırsak, Forum Amaney yazısı yalnız kalmasa hoş olmaz mı?

(Konuyu karısından çocuk isteyen kocalar gibi fazla uzattım farkındayım

) Sadete geleyim.
Artık
özgün,
bizi tanımlayan, okunduğunda "Hey maşşallah! O da neydi öyle! Dur bi' daha okuyacağım" dedirten bir sloganımız olsun istiyorum. Bu yüzden siz, üyelerimize danışarak fikir almak istedim. Beraberce kaliteli sloganlar üretebileceğimizi düşünüyorum.
Bu konu içerisinde herkes forumumuz için düşündüğü sloganı veya sloganları yazarsa bir çok slogan seçeneğimiz olacaktır. Yeteri kadar slogan üretildiğinde bu sloganlar arasından en iyi bir kaç tanesini seçeceğiz, ardından oylamaya sunacağız ve kazanan slogan forumumuzun yeni sloganı olacak. Ankete katılmaya hak kazanan sloganların sahipleri 500'er rep puanı kazanacak. Birinci seçilen sloganın sahibi ise 1000 rep puanı kazanacak ve sloganımızın açıklamasının bulunacağı
Hakkımızda sayfasında ismi ve kullanıcı adı belirtilecek. Bir nevi forum tarihine geçecek
Lütfen bu konu içerisinde aklınıza gelen her tür fikri
/sloganı belirtin. Kısa veya uzun, basit veya karmaşık, ciddi veya gayrı ciddi olması farketmez,
tek şartımız özgün olması. Fikriniz çok iyi olmasa bile yazın, çünkü kötü fikirler en iyi fikirlerin ilham kaynağı olabilir.
*Konu içerisinde ciddi olun, çünkü bu önemli bir konu. Gereken önemi vereceğinizi umuyorum.