Geri Dön   Amaney.com > Amaney Üye Salonu > Amaney Forum Hakkında > Duyurular ve Kurallar

Profil sayfalarına müzik ekleme hakkında

Duyurular ve Kurallar bölümündeki Profil sayfalarına müzik ekleme hakkında başlıklı konuya bakıyorsunuz;   Yakın zamanda profil ayarlarınıza yeni bir seçenek eklendi: Profil sayfası müziği. Bu seçenek, profil sayfalarınızdaki bir şarkı oynatıcısında mp3 formatlı istediğiniz bir şarkının dinlenebilmesini sağlıyor. Şarkı ekleyebilmek için ise ...

Yeni Konu Aç Cevapla
Konuyu açan: HeLLBoy | Gösterim: 539 | Cevap: 20  
LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster

Eski 29.10.2008, 00:09 Profil sayfalarına müzik ekleme hakkında              #1
Adminiskraker

Üyenin avatarı (HeLLBoy)

Bilgiler
 İsim: Levent
 Konular: 1451
 Teşekkür: 2016
 Üye No: 2
Gir Profil sayfalarına müzik ekleme hakkında

Yakın zamanda profil ayarlarınıza yeni bir seçenek eklendi: Profil sayfası müziği. Bu seçenek, profil sayfalarınızdaki bir şarkı oynatıcısında mp3 formatlı istediğiniz bir şarkının dinlenebilmesini sağlıyor. Şarkı ekleyebilmek için ise profil bilgilerinizin bulunduğu sayfaya girip, Profil Sayfası Müziği kısmına bir mp3 parçası linki (URL) girmek gerekiyor. Bu gireceğiniz şarkı linki direkt link olmalı. Direkt link olmazsa oynatıcı tarafından çalınamaz ve dosya bulunamadı hatası verir. Eğer direkt link bulmakta sorun yaşıyorsanız aşağıdaki anlatımı takip edebilirsiniz.

Direkt link nasıl bulacağım?

Direkt link bulmakta sıkıntı yaşayan üyelerimiz için direkt dosya linkleri veren bir siteye nasıl üye olunacağını, dosya yükleneceğini ve direkt link alınacağını resimlerle aşama aşama anlatacağım.

1. Öncelikle Fileupyours.com adlı siteye üyelik almanız gerekiyor. Piyasada direkt link veren websitesi az bulunuyor ve bu site de bu azınlıktaki sitelerden biri. Site size 100 mb'lık bir alan ve aylık toplam 500 mb bandwidth sağlıyor. Bu demek oluyorki, hesabınıza 5 mb'lık bir dosya yüklerseniz o dosya 1 ay içerisinde 100 kere indirilebilir. O ay içerisinde 500 mb'lık sınırı geçemezsiniz. Limit dolduğundaysa dosyayı indiremezsiniz ve indirme kotanız gelecek ay tekrar sıfırlanır. Bu bandwidth sınırı bir profil sayfası müziği için oldukça yeterli olacaktır.

Üye olmak için önce buraya tıklayın.
Daha sonra karşınıza yandaki resimdeki form çıkacak. Bu formdaki boşlukları resimdeki gibi doldurun ve ardından Register butonuna tıklayın.

Eğer doğru bilgileri girip Register butonuna tıkladıysanız, karşınıza üyeliğinizin tamamlandığını ve hesabınızı aktifleştirmeniz için e-posta adresinize bir e-posta gönderildiğini bildiren bir uyarı mesajı çıkar. Bu uyarı sayfasını kapatın ve e-posta adresinizi kontrol edin. E-posta kutunuzda "Gönderen: fileUPYOURS.com, Konu: Account activation" şeklinde bir e-posta göreceksiniz. Bu e-postayı açın ve içerisindeki bağlantıya tıklayın. E-posta içerisinde sadece bağlantı linki bulunduğu için resim koyma gereği duymuyorum.

Bağlantıya tıkladıktan sonra karşınıza üyeliğinizin aktifleştirildiğini bildiren bir uyarı çıkacak. Bu sayfadaki Ok butonuna tıklayın. Bir sayfa açılacaktır. O sayfa sitenin ana sayfasıdır ve henüz giriş yapmamışsınızdır. Giriş yapmak için sayfanın üst kısmındaki Login bağlantısına tıklayın.

Çıkan sayfadaki forma kullanıcı adınızı (Username) ve şifrenizi (password) yazarak Login butonuna tıklayın. Şu anda hesabınıza giriş yaptınız. Sol tarafta Usage Statistics başlıklı bir alan göreceksiniz. Bu kısımda toplam alan ve aylık bandwidth kullanımını görebilirsiniz. Zaman içerisinde yeni dosyalar yükledikçe ve bu dosyalar indirildikçe bu göstergeden limitlerinizi ve kullanımınızı takip edebilirsiniz. Şimdi sıra mp3 dosyası yüklemeye geldi. Bunun için 2. adımı okuyun.

2. Şu anda siteye üye olduk ve üyeliğimizi aktifleştirdiik. Artık dosya yükleyebiliriz. Dosya yüklemek için sayfanın yukarısındaki menüden Upload bağlantısına tıklıyoruz.
Çıkan sayfada yükleyeceğiniz dosyayı seçmek için Gözat butonu bulunuyor. O butona tıklayarak bilgisayarımızdaki yüklemek istediğimiz mp3 dosyasını seçiyoruz ve Up Yours!(Upload) butonuna tıklıyoruz. Şimdi yüklediğimiz şarkının boyutuna göre bir süre bekliyoruz. (Yüklediğiniz dosyanın isminde Türkçe karakter olmaması gerekiyor. Mesela dosyanın ismi Nev - Efkarlıyım ise, dosyanın adını Nev - Efkarliyim olarak değiştirdikten sonra yükleyin. Aksi takdirde hata verecektir ve beklediğiniz süre boşa gidecektir)

3. Şu anda şarkımızı yükledik ve karşımıza yüklediğimiz şarkının linkini, cartını curtunu gösteren bir sayfa çıktı. Bu sayfada ilk görünen link direkt link değildir. Gaza gelip o linki forumumuza yazarsanız çalmayabilir. Direkt linki görebilmeniz için yukarıdaki Direct URLs bağlantısına tıklamanız gerekiyor. Bu bağlantıya tıkladığınız vakit linkiniz direkt linke dönüşür.

Şimdi bu linki kopyalayın ve kontrol panelinizdeki profil ayarlarınız kısmına girin. Profil Sayfası Müziği alanını bulun ve oradaki boşluğa yapıştırın. Daha sonra ayarlarınızı kaydedin.

Profil sayfanıza mp3 dosyası başarıyla yüklenmiş olacaktır. Konu hakkında soru ve sorunlarınız için bu konuya cevap yazabilirsiniz. Kolay gelsin.

Gözyaşına dök yağmuru
Maykıl skofiıld end linkın barovs

Huyumdur hep ölürüm
Nice aşklara bölünürüm
Ayımdır hep tutulurum
Nice ışıkla korunurum
HeLLBoy şu anda çevrimdışı. Erkek   Alıntı ile Cevapla

Eski 29.10.2008, 00:20               #2
Editör

Üyenin avatarı (Infra Red)

Bilgiler
 İsim: Samet
 Konular: 1061
 Teşekkür: 1064
 Üye No: 424

Üyeliksiz bu işlemi yapmak isteyenlerde

Resim 1

Resim 2

gerekli anahtar kelimeleri girip istediği sonuca ulaşabilirler.

Asla inançlı değilim
Ve asla güvenilecek biri değilim
Şizoizmin sınırlarını çiziyorum
Ve yaygara çıkaracağımı garanti ediyorum

''İnsanlar beni hiç anlamadı ama ilerleyen yıllarda yahudilerin asıl yüzlerini ve amaçlarını gördüklerinde bana hak verecekler ama maalesef çok geç olmuş olacak''

Infra Red şu anda çevrimiçi. Erkek   Alıntı ile Cevapla

Eski 29.10.2008, 00:47               #3
Adminiskraker

Üyenin avatarı (HeLLBoy)

Bilgiler

Özellikle Türkçe şarkıları o şekilde bulmak zor, çünkü bizde web alanlarına mp3 yüklemek adeti pek yok. Hele de yüklemek istediğiniz şarkı pek hit olmayan bir şarkı ise bulmanız imkansız bile diyebilirim.

Bazı siteler de tamamen aldatma ve reklam yapma amaçlı olarak bu arama sonuçlarında çıkabiliyor. O tür sitelerdeki mp3 linklerinin hiçbir değeri yoktur. Bu durumda tecrübe ve gugıl bilgisi devreye giriyor birazcık.

Gözyaşına dök yağmuru

Huyumdur hep ölürüm
Nice aşklara bölünürüm
Ayımdır hep tutulurum
Nice ışıkla korunurum

Eski 16.11.2008, 23:52               #4
Er

Üyenin avatarı (durudeniz)

Bilgiler
 Konular: 0
 Teşekkür: 0
 Üye No: 32832

Ya çok zormuş uğraşıyorum ama olmuyor nerde hata yaptığımı da bulamıyorum sinirlerim çok bozuldu...

Eski 16.11.2008, 23:58               #5
Editör

Bilgiler

hangi parçayı koymak istiyosun ?

Asla inançlı değilim

''İnsanlar beni hiç anlamadı ama ilerleyen yıllarda yahudilerin asıl yüzlerini ve amaçlarını gördüklerinde bana hak verecekler ama maalesef çok geç olmuş olacak''

Eski 17.11.2008, 00:01               #6
Er

Bilgiler

Murat Yılmaz Yıldırm dan Hüzün.Neden sordun?

Eski 17.11.2008, 00:11               #7
Editör

Bilgiler

http://www.mmf.selcuk.edu.tr/~esiram...u%feu%2010.mp3

bu mudur parça ?

Asla inançlı değilim

Eski 17.11.2008, 00:16               #8
Er

Bilgiler

Bu değil ama o kadar uğraşıp bulmuşsun bu da olur...

Eski 17.11.2008, 00:58               #9
Adminiskraker

Üyenin avatarı (HeLLBoy)

Bilgiler

Off ya. Photobucket limiti dolmuş yine O yüzden resimler görünmüyor. Özür dilerim. 1-2 gün içerisinde halledeceğim bu sorunu.

Gözyaşına dök yağmuru

Huyumdur hep ölürüm
Nice aşklara bölünürüm
Ayımdır hep tutulurum
Nice ışıkla korunurum

Eski 17.11.2008, 18:40               #10
Adminiskraker

Üyenin avatarı (HeLLBoy)

Bilgiler

Resim sorununu hallettim. Şimdi yeniden deneyebilirsin müzik eklemeyi.

Gözyaşına dök yağmuru

Huyumdur hep ölürüm
Nice aşklara bölünürüm
Ayımdır hep tutulurum
Nice ışıkla korunurum
Yeni Konu Aç Cevapla

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevap Son Mesaj
Bob Dylan hakkında; Kimdir? Müzik hayatı, albümleri ve fotoğrafları HeLLBoy Biyografi 2 25.09.2008 12:59
Alanis Morisette hakkında; Kimdir? Müzik Hayatı (Biyografi) ve Fotoğrafları HeLLBoy Biyografi 0 16.07.2008 19:12
Oto Müzik Sistemleri Hakkında Dirk41 Motorlu Araçlar ve Tuning 4 25.06.2008 01:13
Sepultura Müzik Grubu Hakkında DingiLdek DNA Biyografi 1 27.05.2008 17:47
Stratovarius Müzik Grubu Hakkında Jamais Vu Biyografi 0 29.12.2007 21:07

Amaney Forum Saati : 04:06

vBulletin® 3.7.4 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2009.