Videolar bölümündeki ERasER'ın Seçim Konuşması! başlıklı konuya bakıyorsunuz;
Bülent Trabzon lisesinde okul başkanı seçimlerinde aday olmuş ve 5 tane rakibiyle beraber toplam 6 kişi var seçimde.4-5 gündür seçim çalışmaları yapıyo ve bugün konuşmasını büyük ihtimalle yaptı ama ...
Bülent Trabzon lisesinde okul başkanı seçimlerinde aday olmuş ve 5 tane rakibiyle beraber toplam 6 kişi var seçimde.4-5 gündür seçim çalışmaları yapıyo ve bugün konuşmasını büyük ihtimalle yaptı ama henüz eve gelmedi, gelince konuşmaya okul halkının tepkisini sorarız
Dün akşama kadar konuşma provası yaptı ve dün konuşma provasını telefonla kaydettim ve youtuba attım.işte Eraserın okul başkanı seçiminde yapacağı konuşmanın provası
(Bülent okul başkanı seçildikten sonra, başkan karizmasını
bozmamak için bu video kaldırılmıştır)
Hacı konuşmayı dinlemedim ama youtubede ilgili videolarda ilk sırada niki belluci var
niki belluciyi mi getircekmiş yoksa
Tek vay anasını olduğun şey, manken bilmem nenin şarkıcı bilmem neye aşkı mı
Bilmem kimin bilmem kaç trajlı satışı mı?
Bütün kadehlerimi hep sana adıyorum
Hep senin için bu bir bir boşalan şişeler
Umutsuzluğum, sarhoşluğum senin eserin
Senin yüzünden bu delicesine içmeler
Dayanmak zor yalnızlığına akşamların Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi Ağır ağır ilerleyen bu zaman içinde Her an bir sarhoşluktur sensizliğin verdiği
....
bu gün konuşmayı yaptım hiç takılmadan baya da güzel bir konuşma oldu.baya alkış aldı.yalnız bir iki afiş işi var onu halletmem lazım.
FİFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Bu haritada haliyle ülkeler ve de şehirler vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca Türkiye'de o ışık bir İstanbul'da bir de Trabzon'da yanar. Bursa'da yanmaz, Kayseri'de de yanmaz, Sivas'ta hiç yanmaz. Trabzonun ekmeğinde, havasında, toprağında, 40 yıllık gururumuzun, 6 şampiyonluğumuzun simgesi yıldızımızda gözü olanlar, Trabzonu Zimbabwe nin bir şehri sananlar, bu şehrin insanının ve o şehrin takımına gönül verenlerin olan bitenden bihaber olduğunu sananlar; o ışık orada yanmaya devam edecek; isteseniz de istemeseniz de, o yıldız göğsümüzden hiç inmeyecek ve yanına yenileri eklenecek, isteseniz de istemeseniz de !
...
__________________ is this love ?
Asla inançlı değilim
Ve asla güvenilecek biri değilim
Şizoizmin sınırlarını çiziyorum
Ve yaygara çıkaracağımı garanti ediyorum