Geri Dön   Amaney.com > Eğlence / Genel > Fan Kulübü

Fan Kulübü Bölümü Hakkında

Fan Kulübü bölümündeki Fan Kulübü Bölümü Hakkında başlıklı konuya bakıyorsunuz; Bu bölümün amacı her fan clubın amacı olduğu gibi hayranı olduğunuz sanatçıyı, ünlüyü, grubu, takımı veya markayı desteklemek ve onunun bilgilerini diğer üye olan fanlarla paylaşmaktır. Herkes her takımın ve ...

Yeni Konu Aç Kapalı konu
Yayınlayan: hypnotised | Gösterim: 406 | Cevap: 0  
LinkBack Konu Seçenekleri Konu Görünümü

Eski 12.09.2007, 19:47 Fan Kulübü Bölümü Hakkında              #1
Yüzbaşı
Üyenin avatarı (hypnotised)
Bilgiler
 İsim: Harun
 Teşekkür: 414
 Üye No: 45
Uyarı Fan Kulübü Bölümü Hakkında

Bu bölümün amacı her fan clubın amacı olduğu gibi hayranı olduğunuz sanatçıyı, ünlüyü, grubu, takımı veya markayı desteklemek ve onunun bilgilerini diğer üye olan fanlarla paylaşmaktır.

Herkes her takımın ve ya kişinin taraftarı yada hayranı olmayabilir. Lütfen buraya açtığınız konularda ve de açılan konuların altında yaptığınız yorumlarda kişilerin hak ve özgürlüklerine dikkat edecek tarzda paylaşımlarda bulununuz.

Konuları açarken ve yorumda bulunurken forum kurallarını da göz önünde bulundurunuz.

Aksi davranışlar sergileyen üyeler site kurallarının gerektirdiği şekilde yaptırıma tabi tutulacaktır. Club olarak bu kurallara uyulmaz ise clubın kapanması ile olay sonuçlanacaktır.

Lütfen konulara cevap yazarken benide yaz yada benide ekle gibi kısa ve gereksiz mesaj yazmayınız.

Gereksiz mesajlar konudan silinecektir.Böylesi kısa mesajlar yerine açılan konu hakkında eklemek istediğiniz cümleleri paylaşırsanız dahada keyif alacağımızdan eminim

Gereken önemin gösterileceğinden eminiz. Amaney.com Yönetimi olarak iyi paylaşımlar diler.

Saygı ve sevgilerimle hepinizin yanaklarından öper eğlenceli dakikalar dilerim

7 kişi teşekkür etti
Yeni Konu Aç Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Konu Görünümü

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Bölüm Cevap Son Mesaj
The Cranberries Fan Kulübü foreign Fan Kulübü 15 17.11.2008 18:17
Grup 110 Fan Kulübü Invincible Fan Kulübü 4 14.07.2008 18:21
Gruplarımız bölümü Hakkında Bilgiler HeLLBoy Gruplarımız 0 31.10.2007 16:12
"Ben Geldim/Kaçtım" bölümü hakkında Suvari1794 Ben Geldim / Kaçtım 0 23.08.2006 12:27

Forum Saati: 21:39

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.