Bana da yüz kişi gülerek gelse bende direk gülerdim herhalde ''neden gülüyor'' sualini yöneltmezdim.Ama konu inançlar ile alakalı ağır bir mesele araştırmadan bilmeden gülmek insan'ı zarar'a götürebilir.Buna dikkat etmek gerek.Yukarıda bahsettiğim şey hadis saçmalık ile adlandırılamaz.
Anayasa’nın 3’üncü maddesinde ifade edildiği gibi "Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe’dir." Türk Silahlı Kuvvetleri, ATATÜRK tarafından bizlere emanet edilen ve Anayasa’nın 3’üncü maddesinde de belirtildiği şekilde; Türkiye Cumhuriyeti’nin ulus-devlet ve üniter-devlet yapısının korunmasında taraftırve taraf olmaya da devam edecektir.!
Şimdi Bu Adamı Sevmıyo Olabılırsın.Tipinıde begenmeyebılırsın.bunun ıcın senı yargılayan var mı?yok...! ne kadar bılgısı oldugu ortada takır takır arapça söylüyo arkasından hemen türkçe meal verıyo ezbere kıtaplar bılıyo bır sürü hadısı ravısıyle senedıyle ezbere bılen bı adama gelmıs buraya salak dıyemezsın..en azından saygıı ki bu adam dın hakkında konusuyo.. neyle dalga gecıcegınızı ıyıce şaşırmışşınız din ya bu din! o adam zorla sana ıslama gel demıyo.çıkıp anlatıyor ve bunu yaparken kimseyi zorlayıcı bir tavır takınarak yapmıyor bunu.hatta işi espırıye vuruyo dönen videoları da görüyosunuz zaten.
kerkentele olayında da adam hadıse dayandırarark konusuyo ne dıyebılırsın buna o kadar bılgın varsa gec karsına ona karsı bısıler soyle bız de heeee dıyelım senın bu adamı sacma bulman ıcın karsısına gecıp bu hadısıne bu ayet demen lazım..zaten o her konusmasında hıc bır zaman zorla ınsanlara ıslam ıslam demıyo.herseye verıcek bı cevabı var.
"Geçende arkadaşım bana sordu. Yav bir tövbe etsek tüm günahlarımız silinir mi? Yav nasıl silinmez 40 yıllık gavur bir şahadet getiriyor da anadan doğma oluyor bizz burda 40 yıllık müslümanız bizim ondan ne eksiğimiz var elbette ki günahlarımız silinir"
Sözler tam olarak böyle olmayabilir fakat buna yakın oldugundan eminim
çok abartıyosunuz. maksat gülmek. adam güzel ve komik konuşuyor. onun konuştuklarının içeriği bni fazla ilgilendirmiyor zaten ama saygı duyarım. Adam jet skyle yakalanıo hmen sora onu günah değil diyor. Belkide öyledir bilemem ama bana komik geliyor bu kişi. Bu benim görüşüm. Ama din mevzusuna gellince , herkese saygım vardır. Öyle bi ayetin olduunuda yeni duydum(kertenkele) sonuçta ben Kur-an ı ezbere bilmiyorum. bide 100sevap 50sevap olayı komik geldi bana. onun için öyle konuştum. abartama gerek yok
sana zaten kim jetskye günah dediyse...acaba hangi hadise dayandırdı bunu yada kuran ayetii çok merak ediyorum.hatta o konuşmasında yüzmek sünnetitr peygamber efendimizde yüzüyordu sahabeleriyle dedi açıkladı ama..
Mesaj Kurbanist tarafından (22.08.2009 Saat 17:06 ) de değiştirilmiştir..
100 metrekare cennet arsasi :100.000 usd
1.000 metrekare ekonomik boy cennet arsasi : 750.000 usd
10.000 metrekare sülale boyu cennet arsasi: 5.000.000 usd bu yaptığı bi espiri midir?madem din hakkında bilgilisi kusura bakmayında ciddi olsa biraz bu kadar tepki çekmez.dünyadaki tek arapça bilip cevap veren dini geçmişi olan bu şahıs değil.belki bizim takıldığımız nokta bu acayip söyleşileri.bizde dinimize bağlıyız ve daha ciddi insanlardan bişeyler öğrenmek daha makul bana göre.örnek mi nihat hatipoğlunu açar bilgilenirim daha iyi.hiç değilse efendi ve hareketleri insanları güldür müyor.beyefendi ve aklı başında.size karsıt tepki değil bu ama insanları gözünüzde fazla büyütüp bağlanmayın.sonra yanlışlarını görmüyorsunuz
100 metrekare cennet arsasi :100.000 usd
1.000 metrekare ekonomik boy cennet arsasi : 750.000 usd
10.000 metrekare sülale boyu cennet arsasi: 5.000.000 usd bu yaptığı bi espiri midir?
bunları cübbelimi demiş hiç haberim yoktu benbilmiyorum abartmıyorum zaten gözümdede büyütmüyorum diyorumki saygısızlık saygısızlık sen bukadar bilgisi olan HİÇ BİR HİÇ BİR İNSANA bunları diyemezsin yok salak yok bilmem ne inan inanma bize ne size neeee herkez kendi fikrini paylaşır gider