Son zamanlarda feysbuktaki üyeliðime gelen grup davetlerini ve o tiksinç, amaçsýz gruplarýn isimlerini gördükçe Türkler'in bir iþin b*kunu çýkartmak hususunda ne kadar uzmanlaþtýðýna tanýk oluyorum maalesef

O grup adlarýný gördükçe tüylerim diken diken oluyor be abi. Gerçekten bu kadar saçmalanmaz, bir millette de bu kadar saçmalama potansiyeli olamaz

Sokakta 3-5 kiþiyi bir araya toplayýp tek kale maç bile yapamayacak adamlar çýkýp saçma saçma gruplar açýyorlar. Çoðunun amacý da kendini tatmin etmek.
Durum böyle olunca, bu trajikomik olayýn üzerine gideyim dedim. Henüz göremediðim ne kadar böylesine tiksinç grup var bilmek ve bu tiksinç gruplarýn isimlerini bir baþlýk altýnda toplamak istedim. Aramýzdaki çoðu kiþi feysbuka üyedir mutlaka. Eðer karþýnýza bu tür gruplar çýkarsa lütfen buraya yazýn o gruplarýn isimlerini. Yalvarýyorum size, nolur yazýn ya

Ben baþlýyorum...
ANNESÝNÝN KIYMETÝNÝ YAÞARKEN BÝLENLERÝN GRUBU... (Tamamen duygusal ve yorumsuz)
çýkalým boztepeye yiyelim hamsikuþi (Trabzonlu bir arkadaþýn iþidir sanýrým. Amacý Trabzon'da hamsikuþu ticaretine hareket kazandýrmak herhalde.)
durduk yere 1.000.000 kiþi olalým... (Niye abi? Amaç nedir ki yani? Rahat mý batýyor? Neden durduk yere 1 milyon kiþinin zamanýný çalýyorsun, kötü emellerine alet ediyorsun?)
Þimdilik bu kadar. Ýlerleyen günlerde daha çoook malzeme çýkacaðýndan eminim