Şirinler (Smurfs); Çocukluğumuzun vazgeçilmez çizgi filmi
Geyik Merkezi bölümündeki Şirinler (Smurfs); Çocukluğumuzun vazgeçilmez çizgi filmi başlıklı konuya bakıyorsunuz; hangimiz onlarla büyümedik ki ?
gülmeyi onlardan öğrenmedik ?
geceleri şirine ile fanteziler kurmadık eheu eheu
ama biz büyüsekte onlar hep ama hep şirin kaldı
şimdi kimselerin gitmediği gidipte büyüyemediği ...
hangimiz onlarla büyümedik ki ?
gülmeyi onlardan öğrenmedik ?
geceleri şirine ile fanteziler kurmadık eheu eheu
ama biz büyüsekte onlar hep ama hep şirin kaldı
şimdi kimselerin gitmediği gidipte büyüyemediği şirin köydeyiz
şirinköyde gezerken gözümüze şirin baba takıldı
-şirin baba kaç yaşındasın ?
-9876328
-vay anasını bea baba sen harbi uçmuşsun ya bunamadın mı bu yaşa kadar
-şirin baba 2 bayan şirini, 37 erkek şirini, 1 azmanı ve bir de gargameliyle 3 mahalle bir köyde yaşıyor...
ya aklıma şirinler geldi açayım dedim bayılırdım ben şirinleri izlemeye ya hatırlıyom kanal d verirdi ve çoğu seferde 2 bölümünü bi seferde verirdi soradan da ana haber başlardı haberleri de fıstık gibi bi bayan sunardı (neyse o konu başka zmn konuşulur) bazen de tek bölümü verilirdi tek bölüm verilince üzülürdüm ak.
Bunlar çizgi filmin bazı bölümlerinden resimler. bakıp bakıp o bölümleri hatırlayın
her neyse ben nostalji yapmak istedim alttaki video eğer türkçe sesli olsaydı eminim duygulanırdınız ama değil. ama böyle de maziyi hatırlattı bea bana
''Yabancı bir devletin koruyup kollayıcılığını kabul etmek, insanlık vasıflarından yoksunluğu, güçsüzlük ve miskinliği itiraftan başka bir şey değildir.Gerçekler de bu seviyesizliğe düşmemiş olanların, isteyerek başlarına bir yabancı efendi getirmelerine asla ihtimal verilmez.
Halbuki, Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür.
Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!..
senle azmı kavga ederdik nan ben ninja ları izlerim derdim sen yok şirinler aq hep döverdin beni
bi de admin olacak
FİFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Bu haritada haliyle ülkeler ve de şehirler vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca Türkiye'de o ışık bir İstanbul'da bir de Trabzon'da yanar. Bursa'da yanmaz, Kayseri'de de yanmaz, Sivas'ta hiç yanmaz. Trabzonun ekmeğinde, havasında, toprağında, 40 yıllık gururumuzun, 6 şampiyonluğumuzun simgesi yıldızımızda gözü olanlar, Trabzonu Zimbabwe nin bir şehri sananlar, bu şehrin insanının ve o şehrin takımına gönül verenlerin olan bitenden bihaber olduğunu sananlar; o ışık orada yanmaya devam edecek; o yıldız göğsümüzden hiç inmeyecek ve yanına yenileri eklenecek, isteseniz de istemeseniz de !
hakketen cok guzeldı bayılırdım hele usta guclu ve ascı cok makaraydı en sonda yonetmenıne takmıstım kafayı ısmını ezberemeye calsıodum wıllıam gıbı bıseydı temel reısınde yonetmenıydı
eğer iyi bir çocuk olursanız onları siz de görebilirsiniz hatta ormanda gezerken gargamelin çığlıklarını bile duyabilirsiniz fln filan bişeler diyodu ya