Dün son iş günümdü bu hafta sonu konyaya gidicem işten ayrıldım maaşımı aldım dedim şu kredi kartları borclarını ödeyim.bi de biraz üst baş alıyım diye cıktım.Arkadaşlarla buluştuk biri askerlik şubesine diğeri eve gitti sonra alışveriş merkezinde buluşuruz diyerekten anlaştık.Neyse bende dedim gidiyim direk oraya yemek falan yerim hemde bi sinema yaparım o sıradada onlar gelir.Neyse bindim metroya gidiyorum.Gözlerim kapanmak üzere uykusuzluktan o sırada birden canım müzik cekti taktım kulaklığı uykum acıldı.İki durak ötede tam karşıma 30 yaşlarında bi bayan oturdu.Neyse bi iki durak gitti kadının gözler kaydı hemen ardındanda sızdı.Komedi bi görüntü tam karşımda durmakta

uykuya iyicene yardırınca agzı acıldı üstüne bi iki damla salya aktı zor tutuyorum kendimi gülmemek için milletde aynı durumda

neyse günün ilk farklı şeyini yaşadım iyi geldi.
Neyse indim gidiyorum girdim kapıdan bankaya doğru yol alıyorum.baktım express sorun yapmış en iyisi internetten yatırıyım dedim cıkarken baktım bi monitör yardırmış canım garanticiğim internet bankaclığı diyerekten şeklini koymuş oh dedim mis.kendime yeticek kadar parayı cektim gerisini bıraktım borcları yatırıyorum.O sıradada stajdan arkadaşım geldi konuştuk falan dedi şu hesaptan para cekicem ama ilk baş yarım saatlik işim var sen şurda takıl sıra gelirse sen yatır tamam dedik bekliyoruz.Lan sırada yavaş işliyor tek vezne var.şu internet bankacılığı şeysini biraz kurcalayalım dedim.takılıyorum yeni hesaplar bonuslar neyimler derken konut muhabbeti geldi karşıma.can sıkıntısından ne yaptığımı da bilmiyorum.sonra arama motoruna tıkladım saf saf bakınıyorum.o sırada baktım tam 2 sıra var dedim arama motoruna güzel bi iz bırakayım..Yazdım arkadaş " 250 grama ev sahibi olabilir miyim ?" benden sonrada direk iki ihtiyar geldi.
kadın dedeye " 250 grama ev sahibi olmak nasıl oluyor ?"
dede"soralım mı görevliye bende bilmiyorm"
kadın"boşver kesin tuzaktır !"
dede"evet olabilir hadi cek şu parayı da daha yemek yicez "
tamam..
bu da güzeldi hoş oldu farklılık oldu.
neyse paramızıda koydk cebimize baktım karnımdada bi aclık.bugün de burger dan yiyelim lan dedm.yeni kasiyer gelmiş kırık bi hatun.deli gibi de rush var.bağırıyor millete falan aha dedim hemen atlayalım.
bi fish royale büyük menü ıvır zıvır.Sordu iceceğiniz ne olsun ?
baktım harbiden acemi bi tipi var.
dedim " 5 şekerli zero olsun"
bi saşkınlık sonrası döndü arkadaşına " fati lan bizde 5 şekerli ziro var mı ?
fatihle göz göze gelip gülmeye başlayınca jeton yeni düştü

neyse yemeğimizide yedik.sigara icmeye gittim girişe o sıradada dalgınlıkla koridor da yakmışım sigarayı.Güvenlik geldi hır gür nabıyosun yazıyı görmüyo musun burda sigara yasak ıvır zıvır.
"görsem yakmam heralde di mi ?
beni ilgilendirmez arkadaşım
"e nolcak şimdi ?"
ceza yazıcam
"kaç para ?"
62
"yaz faturasınıda istiyorum"
bekle burdan ayrılma bi yere geliyorum
"iyi tamam"
oturdum içiyorum ne gelen var ne giden

kırık bir kişilikle güzel bi diyalog daha yaşamış olmanın mutluluğuyla sigaraya asılıyorum.neyse dedim sokarım seni mi beklicem arkadaş aradı girme sinemaya geldik kapıdayız falan.iyi dedim buluştu bi bowling atalım.girdik actırdık oturuyoruz bi sigara faslıdnan sorna başlayalım dedik.
neyse oyun başladı herşey sıradan atıyoruz deviriyoruz ıvır zıvır derken baktım sonuncu olmuşum.hesabına bi de rezillik..neyse hırs yapmış olmakla birlikte biraz toparlıyorum.benden sonra atış yapan arkadaşla birlikte kafa kafaya gidiyoruz.arkadaş koydu strike aha dedim sıctık.baktım makina dondu.toplar gelmiyor.cağırdık güvenliği oda kurcaladı başka masaya alalım falan iyi dedik tam gidicez.lan şöyle bi bakıym dedm ne var ne yok.labutlarda bi eksiklik var.sağ köşede bi boşluk gördüm.dedim üstad orta labuk etsik ondan olmasın.olabilir dedi gitti arka taraftan kurcalıyor falan.topların geldiği yere labut girmiş, nasıl olmuş bende bilmiyorum ama olmuş işte..
sonrasında sıradan şeyler..
herkese tavsiye edilir.