Geri Dön   Amaney.com > Ortaya Karışık > İlginç Şeyler ve Sırlar > İlginç Bilgiler

Son Zamanların Anormal İcatları

İlginç Bilgiler bölümündeki Son Zamanların Anormal İcatları başlıklı konuya bakıyorsunuz; intothewild adlı kişiden alıntıdır. Bilmece ve fıkra halka maal olmuş içerikler olduğu için zaten anonimdir. İstesende kaynak bulamazsın. Fakat bir karikatür ve bir şiir'in kesinlikle bir yapımcısı/hak sahibi vardır. Kaynak ...

Yeni Konu Aç Cevapla
Yayınlayan: Apriori | Gösterim: 1599 | Cevap: 10  
LinkBack Konu Seçenekleri Konu Görünümü

Eski 30.11.2008, 23:59               #11
Binbaşı
Üyenin avatarı (NaNa)
Bilgiler
 Teşekkür: 28
 Üye No: 695
intothewild adlı kişiden alıntıdır. Mesajı Göster
Bilmece ve fıkra halka maal olmuş içerikler olduğu için zaten anonimdir. İstesende kaynak bulamazsın. Fakat bir karikatür ve bir şiir'in kesinlikle bir yapımcısı/hak sahibi vardır. Kaynak belirtmeden yazılı ve ya görsel bir kaynakta hiç bir şeyi günümüz yasalarınca yayınlayamazsın. Alıntı yaptığın siteye eklenen bütün içerikler sadece o siteye has yazılmış yazılar ve içerikler. İstersen bi araştır, orada yayınlanma tarihinden önce aynı yazıyı başka sitelerde bulabilecek misin?

Birde bu kaynak verilmesi gereken "bazı konuları" merak ettim ben şimdi? Hepsini saymışsın ne kalmış benim 15 yaşındaki dostum?

saygılar & selamlar
Önemli bir haber mesela. Ayrıca ben kimin yazdığından bahsetmiyorum hangi siteden alındığından bahsediyorum. Bu konu için bir yargı değil bu genel anlamda. Belki bu konunun yaratıcısı o site olabilir ona bişe demiyorum zaten. Ama bu konunun kaynağa gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca yaşımı da biliyorum ayrıyetten yazmana gerek yok merak edenlerde profilimde görüyorlar 22 yaşındaki abicim.
I dream of your face among the lightning flashes in the sky

Give me your rain forever, princess of rain
Forever, princess of rain..

Gﻮเlгคєภ
Yeni Konu Aç Cevapla

Etiketler
son zamanların anormal icatları, zamazingolar

Konu Seçenekleri
Konu Görünümü

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Bölüm Cevap Son Mesaj
Kim Normal? Kim Anormal? PesimistyLe Felsefe, Psikoloji ve Sosyoloji 5 29.07.2008 18:16
İlginç Japon İcatları Martin Eden Komik Resimler 3 01.03.2008 18:56
Erkek Ve Kadın İcatları PesimistyLe Komik Yazılar 3 24.09.2007 21:34
Türk İcatLarı .. :D BlackBoy Komik Resimler 7 25.08.2007 19:41
İşte Çağımızın En Gereksiz İcatları emRe Geyik Merkezi 3 10.06.2006 18:45

Forum Saati: 19:10

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.