Geri Dön   Amaney.com > Bilgisayar, İnternet, Bilişim ve Teknoloji > İnternet Tarayıcıları

En Önemli ve Güzel Mozilla Firefox Eklentileri

İnternet Tarayıcıları bölümündeki En Önemli ve Güzel Mozilla Firefox Eklentileri başlıklı konuya bakıyorsunuz; Google Pagerank Status Girdiğiniz web sitesinin google pagerank değerinin kaç olduğunu barda gösteren güzel bir uygulama.Denemeye değer. Faster Fox Adı üstünde Tarayıcınızı hızlandıran önemli bir puling mutlaka kurun. CookieCuller Çerezlerinizi ...

Yeni Konu Aç Cevapla
Yayınlayan: HeLLBoy | Gösterim: 689 | Cevap: 4  
LinkBack Konu Seçenekleri Konu Görünümü

Eski 21.05.2007, 23:24 En Önemli ve Güzel Mozilla Firefox Eklentileri              #1
Adminiskraker
Üyenin avatarı (HeLLBoy)
Bilgiler
 İsim: Levent
 Teşekkür: 2735
 Üye No: 2
En Önemli ve Güzel Mozilla Firefox Eklentileri

Google Pagerank Status
Girdiğiniz web sitesinin google pagerank değerinin kaç olduğunu barda gösteren güzel bir uygulama.Denemeye değer.

Faster Fox
Adı üstünde Tarayıcınızı hızlandıran önemli bir puling mutlaka kurun.

CookieCuller
Çerezlerinizi daha hayvani bir şekilde yönetmek için hazırlanmış çerez yönetim pulingi.

ScreenGrab 0.8!
Sayfada belirlediğiniz herhangi biryeri veya bulunduğunuz sayfanın gördüğünüz kısmını/tamamını png formatında kaydedebilmenize olanak sağlar.

Session Saver

Biliyorsunuz 2.0 da elektrikler gittiğinde yada firefox açıkken bilgisayarınızın kapanma/rsetlenme durumunda tekrar firefoxu çalıştırdığınızda kaldığınız yerden devam etmeye lanak tanıyan hali hazırda bir puling var.Ancak siz bu tür durumlar dışındada seisonlarınızı kaydetmek istiyor olabilirsiniz.Bu puling tam size göre.

FireFTP
Ftp proğramı kullanmanıza gerek kalmadan firefox sayesinde rahat ve hızlı ftp kontrolü yapmak isteyenlere.

Chatzilla
Firefox'un herşeyi düşündüğünün kanıtı bir başka eklenti.Kullanmıyorum ama hala mirc delisi insanlar var.Onlar için firefox üstünden mirc türü yazılımlar kullanmadan chat imkanı sunuyor.

ScrapBook
Bu puling'tede teleport türünde yazılımlara ihtiyac duymak istemeyenler için düşünülmüş.Tahmin edebileceğiniz gibi web sayfalarını kaydedebilir ve onlar üzerinde her türlü değişikliği yapabılırsınız.Bunun gibi bazı şeylerede olanak sağlıyor.

Web Developer
Bazı webmasterlar için önemli sayılabilecek bir eklenti.Özellikle kendinizi geliştirmeniz için önemli bir araç.

SearchStatus
Çok kompilike bir eklenti daha.Bu eklenti ile googledeki index sayısı alexa değeri,pagerank gibi bir çok istatistiki veriyi alabilmeniz çok rahat kesinlikle tavsiye ederim.

MeasureIt
Resimdende anlayacağınız gibi sayfada seçtiğiniz bölgenin ölçüsünü veriyor.özellikle banner ve logo ölçülerinin kaça kaç olduğunu öğrenmek isteyenlerin işine yarayacaktır.

Reoladevey
Belirleyeceğiniz aralıklarda Sayfayı yeniler.Örneğin sağ tuş customdan 5 dakika diye ayarladığınızda 5 dakikada bir o sayfayı yeniler.

Download Statusbar
Adındanda anlaşılacağı gibi download ettiğiniz dosyanın nekadar yüklendiğini vs statusbarda gözlemleyebilmenize yardımcı olur.

Gmail Manager
Gmailini kontrol etmek hiç bukadar kolay olmamıştır..

Video Downloader
Youtube google gibi yerlerden videoları download edebilmenize olanak sağlayan bir eklenti.

DownThemall
Flashgetten kurtulmanıza yarayacak download yöneticisi.

https://addons.mozilla.org/firefox/2166/

Bulunduğunuz sitenin domain anında whois bilgilerine ulaşmanızı sağlayan bir eklenti.

Son Olarak Tek Tuşla Firefox'unuzu IE yapmanıza yarayan ilginç ve oldukça yararlı bir eklenti

https://addons.mozilla.org/firefox/1419/

*Alıntı : Labidu

Eski 26.05.2007, 02:25               #2
Yarbay
Üyenin avatarı (dieLytRa)
Bilgiler
 İsim: +aLha
 Teşekkür: 877
 Üye No: 1033
saol baba yaa sende olmasan

ben
*mor bi kebeleğim
yarın öleceğim
kanatlarım emanettir
çırılçıplak gömüleceğim. .

içimdeki sesler dışımdaki dünya
ve gökyüzünde ben hep tek başıma
kalbimdeki izler yüzümde çizikler
ve gökyüzünde ben hep tek başıma
uçarım ben içimdeki askla
*mor pullarımla
beni sevmeye kanatlarımdan başla

Eski 26.05.2007, 09:25               #3
Yarbay
Üyenin avatarı (emRe)
Bilgiler
 Teşekkür: 100
 Üye No: 215
dieLytRa adlı kişiden alıntıdır. Mesajı Göster
saol baba yaa sende olmasan
o olmasa ben varım genç..

Eski 02.08.2007, 00:03               #4
Er
Bilgiler
 Teşekkür: 0
 Üye No: 2753
evet harika bir paylaşım eline sağlık...

Eski 02.08.2007, 00:48               #5
Red
lıl|ı|ıılı|l|lıı|ı|
Üyenin avatarı (Red)
Bilgiler
 Teşekkür: 327
 Üye No: 733
aciklamalar iimis saol kullaniyorum

Yeni Konu Aç Cevapla

Etiketler
mozilla, mozilla gmail manager, eklenti, searchstatus, firefox video downloader, firefox, download statusbar

Konu Seçenekleri
Konu Görünümü

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Bölüm Cevap Son Mesaj
Mozilla Firefox 2.0.0.14 PesimistyLe İnternet Tarayıcıları 0 20.04.2008 11:13
İngilizce öğreten firefox eklentileri Jamais Vu İnternet Tarayıcıları 0 22.03.2008 10:25
Firefox eklentileri ve açıklamaları Jamais Vu İnternet Tarayıcıları 3 13.02.2008 22:10
En Güzel Mozilla Firefox Temaları (Önizlemeli ve Vista Teması Dahil) HeLLBoy İnternet Tarayıcıları 0 17.12.2007 11:10
Mozilla, Firefox açıklarını tartışıyor SahyrA İnternet Tarayıcıları 0 09.06.2007 18:24

Forum Saati: 04:27

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.