Geri Dön   Amaney.com > Eğlence / Genel > Mizah

Anne, kızının regl oluşunu düğünle kutlama kararı aldı!

Mizah bölümündeki Anne, kızının regl oluşunu düğünle kutlama kararı aldı! başlıklı konuya bakıyorsunuz; Psikolog Şule A., 12 yaşındaki kızı E.'nin regl oluşunu kutlamaya karar verdi. Kızı için bir gece düzenleme kararı aldı. Üstelik bir de davetiye bastırdı. Şule A.'nın fikrini kızı saçma buldu. ...

Yeni Konu Aç Cevapla
Yayınlayan: turuncutr | Gösterim: 192 | Cevap: 1  
LinkBack Konu Seçenekleri Konu Görünümü

Eski 18.10.2008, 13:11 Anne, kızının regl oluşunu düğünle kutlama kararı aldı!              #1
Er
Bilgiler
 İsim: tunç
 Teşekkür: 6
 Üye No: 31285
Anne, kızının regl oluşunu düğünle kutlama kararı aldı!

Psikolog Şule A., 12 yaşındaki kızı E.'nin regl oluşunu kutlamaya karar verdi. Kızı için bir gece düzenleme kararı aldı. Üstelik bir de davetiye bastırdı. Şule A.'nın fikrini kızı saçma buldu. Kocası eşini protesto etmek için geceye katılmama kararı aldı. Şule A'nın en büyük hayali birilerinin kendisini örnek alması.

Takvim Gazetesi'nden Nergis Demirkaya'nın haberine göre, 'önyargıları yıkmak istiyorum' diyen görme engelli anne, 12 yaşındaki kızının genç kızlığa adımı olan ilk regliyi, vereceği davetle kutlayacak.

Psikolog anne, Türkiye'nin ayıbını rafa kaldırmaya hazırlanıyor. Türk toplumunun 'ayıp söylenmez' dediği kız çocuklarının ergenliğe ilk adımı olan regliyi, Ankaralı anne verdiği davetle kutlayacak. Tepkilere kulaklarını tıkayan ve "Önyargıları yıkmak istiyorum" diyen Şule A., ilköğretim 7. sınıf öğrencisi olan kızının ilk reglini kutlamak için bir restoranda davet veriyor.

KIZI ÖNCE SAÇMA BULDU!

Kutlama törenine kendisinin ve kızının arkadaşlarını çağıran anne, davetiyeye kendinin, eşinin ve büyük kızının adını da yazdırmış. "Beni feminist olarak görebilirsiniz" diyen Şule A., "Erkek çocuğunda her şey kutlanıyor. Kız çocuğuna ise doğunca ve evlenince kutlama yapılıyor. Bu kadar eşitsizlik niye. Neden regli kutlamayalım" diye konuştu. Kızının önceleri "saçma" diyerek bu fikre karşı çıktığını belirten anne, daha sonra arkadaşlarının gelmek istediğini öğrenince heyecanlandığını ve kutlamayı kabul ettiğini söyledi.

http://www.turuncutime.com/news/134/ARTICLE/5743/2008-10-18.html

Eski 18.10.2008, 13:56               #2
Onbaşı
Üyenin avatarı (pimp)
Bilgiler
 İsim: daydreamer
 Teşekkür: 7
 Üye No: 14104
Mantıklı bir düşünce ama, bu şekilde Önyargılara mani olamaz.Bir etkisi olmaz bence sadece kız, arkadaşları ve çevresindekiler tarafından dalga'ya mahruz kalabilir ve utanç duyabilir.Bu yüzden keşke farklı bir aktivite ile bu tabu'lara engel olmaya çalışsaydı.

----------------------

Turuncu'dan şüpheliyim ( :
30 yaşında, devamlı cinsellik üzerine konular açmakta ve sitesinden alıntı yaparak bi nevi reklam amacı güdmektedir ek olarak herhangi bir yoruma karşı -yorum'da bulunmamaktadır

İlgilenilmesi gereken bir üye diye düşünüyorum.

Mesaj pimp tarafından (18.10.2008 Saat 14:03 ) de değiştirilmiştir..
Yeni Konu Aç Cevapla

Etiketler
anne, düğün, kız, regl

Konu Seçenekleri
Konu Görünümü

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Bölüm Cevap Son Mesaj
Erkekler regl olursa dieLytRa Komik Yazılar 21 13.02.2010 11:53
Çarşı Geri Dönme kararı Aldı Afrodizyak Taraftar Grupları 8 01.08.2008 21:01
Chelsea'den Rezil Kutlama IamReaLbLacK Spor / Extreme 0 02.05.2008 18:04
Cumhuriyet kızının Atatürk özlemi aliyattara Amaney Haber Ajansı (AHA) 0 29.10.2006 10:40
Livaneli'ye muhteşem kutlama L@RD Müzik Kutusu 0 13.09.2006 16:44

Forum Saati: 17:02

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.