Geri Dön   Amaney.com > Eğlence / Genel > Serbest Alan

Tayyip Erdoğan'ı ''acılar çocuğu'' yaptılar

Serbest Alan bölümündeki Tayyip Erdoğan'ı ''acılar çocuğu'' yaptılar başlıklı konuya bakıyorsunuz; Bir yerlerden alıntıdır. kendisi en cok dava acan başbakanda cumhuriyet tarihinde yaptıklarıyla en cok gündeme oturanda başbakan aynı zamanda..bu kadar göz önünde bulunursan elbet geniş tepkiler alacaksındır ve bu tepkilerin ...

Yeni Konu Aç Cevapla
Yayınlayan: Shooter Doom | Gösterim: 576 | Cevap: 27  
LinkBack Konu Seçenekleri Konu Görünümü

Eski 03.06.2010, 18:56               #21
Super Traktör
Üyenin avatarı (korrsan)
Bilgiler
 İsim: Berker
 Teşekkür: 308
 Üye No: 6158
Bir yerlerden alıntıdır.
kendisi en cok dava acan başbakanda cumhuriyet tarihinde yaptıklarıyla en cok gündeme oturanda başbakan aynı zamanda..bu kadar göz önünde bulunursan elbet geniş tepkiler alacaksındır ve bu tepkilerin sadece bi kısmına cevap vermen bile seni en cok dava acan başkan konumuna oturttur..
Özellikle son dönemlere baktığımızda haklısın. En çok gündeme oturan başbakan gerçekten. Fakat nekadar çok gündemde olduğuyla değil, nasıl gündeme geldiğiyle ilgilensek daha doğru olur. Önceki yazımda bunlardan bahsetmiştim sana...

Mizahçılarla ayrı bir zoru var Tayyip'in. Kendisine yapılanlara tahammülü yok. Medya üzerinde ki bu baskısı onun nekadar çirkef olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum.

Bir yerlerden alıntıdır.
Amac kazanmak degil ugraşmak diyorsunda sonucta dava acmak bu adamın hakkı kazanamıyorsa istedigi kadar ugraşsın ne olur?bu boş ugraşın tayyip e oy kaybettirmesi gerekmez mi?
Halkımızın nekadarı bu olayları biliyor? Ne kadarı bu olayları doğru dürüst yorumlayabiliyor? Veya nekadarı oy kullanırken bunları hatırlıyor? Medya üzerine yapılan bu baskılar, anti-demokratik bir harekettir. Hatta düpedüz demokrasiye yapılan bir hakarettir. Ama komiktir ki, yaptığı açılımlarda demokrasiyi öne sürmekten çekinmez.

Bir yerlerden alıntıdır.
Dicegim şu sacma sapan karikatürlerle başbakanla falan dalga gecmesinler..cünkü o karikatürü cizenin az aklı varsa bnun tayyip e daha fazla oy kazandırdıgını görür
Diğer medya organlarını bilemem ama onların amacı Tayyip'e oy kaybettirmek ya da kazandırmak değil. Adı üstünde mizah... Beğenen alır okur, beğenmeyen okumaz. Bunu abartmanın bir alemi yok.

Eski 03.06.2010, 19:38               #22
cAv
Onbaşı
Üyenin avatarı (cAv)
Bilgiler
 Teşekkür: 14
 Üye No: 42304
halkımızın ne kadarı bunu göremiyor söyliyim..oy verenlerin %50 si göremiyor bunu..Ve eger sen halkın yarısının bunu göremedn bi nevi kafasını kullanmadan oy verdigini söylüyorsan bu memleketin insanından hayır cıkmaz demektir ve bu insanlarla yaşamak bile anlamsızdır derim sana..

herkes istedigi gibi konuşsun henüz tayyip in ne yapmak istedigini kimse anlamış degil..herkesin anladıgı siyasi bi istikrar icinde oldugumuz ve diger hükümet dönemlerindeki gibi kriz yaşamadıgımızdır..

Tayyip in bi nevi saltanat kurma cabası icinde oldugu söylenebilir TV kanallarıyla ilgili yaptıgı hamlelerde..O konular üstüne yogunlaşalım onları göz önünde tutalım..

ama karikatür cizene dava acmış vay efendim niye acmış adamın hakkıdır yahu bu ister acar ister acmaz..Ben o mizhcı dedigin karikatürcülerin ipin ucunu kacırdıgını söylüyorum..tamam mizahta onunda bi sınırı olmalı arkadşım..Sen al tayyip in yüzünü cemaatci bi aile fertlerinin yüzüne yapıştır böyle mizah olmaz..mizahın icinde inceden laf sokuşturma olmalı ki anlamı olsun..İnceden yapmazsan hakaret niteligi taşıyor cünkü..ve senin bu güldürmeyen mizah anlayışın saldırı gibi duruyor bu da milletin gözünde o adamı haklı cıkıyor..

Ayrıyetten mizah yapıyorsanda adam akıllı yigit özgür gibi yap mizahını tayyip e küfür yaz karikatür şeklinde yap al sana mizh gülelim..

sacma cok sacma..

''ReD''

Eski 03.06.2010, 20:02               #23
Super Traktör
Üyenin avatarı (korrsan)
Bilgiler
Bir yerlerden alıntıdır.
halkımızın ne kadarı bunu göremiyor söyliyim..oy verenlerin %50 si göremiyor bunu..Ve eger sen halkın yarısının bunu göremedn bi nevi kafasını kullanmadan oy verdigini söylüyorsan bu memleketin insanından hayır cıkmaz demektir ve bu insanlarla yaşamak bile anlamsızdır derim sana...
Diğer %50siyle idare ediyorum ben.

Bir yerlerden alıntıdır.
herkes istedigi gibi konuşsun henüz tayyip in ne yapmak istedigini kimse anlamış degil..herkesin anladıgı siyasi bi istikrar icinde oldugumuz ve diger hükümet dönemlerindeki gibi kriz yaşamadıgımızdır..
???

Bir ekonomik kriz teğeti deldi geçti, daha geçen gün elin hükümeti için diplomatik kriz çıktı...

İşsizlik aldı başını gidiyor, telekom dahil her yeri sattılar ve okadar satışa rağmen enflasyonu hala düzeltmediler. Her geçen gün üretenlikten uzaklaşıyoruz, daha çok dışa bağımlı oluyoruz.

İstikrardan kastın buysa eyvallah. Ama yok iyi yönetiliyoru kastediyorsan bence biraz daha düşün.

Bir yerlerden alıntıdır.
ama karikatür cizene dava acmış vay efendim niye acmış adamın hakkıdır yahu bu ister acar ister acmaz..Ben o mizhcı dedigin karikatürcülerin ipin ucunu kacırdıgını söylüyorum..tamam mizahta onunda bi sınırı olmalı arkadşım..Sen al tayyip in yüzünü cemaatci bi aile fertlerinin yüzüne yapıştır böyle mizah olmaz..mizahın icinde inceden laf sokuşturma olmalı ki anlamı olsun..İnceden yapmazsan hakaret niteligi taşıyor cünkü..ve senin bu güldürmeyen mizah anlayışın saldırı gibi duruyor bu da milletin gözünde o adamı haklı cıkıyor..
Açıkcası ben çok fazla "absürt" karikatür görmedim. Bu belki çok fazla karikatür dergilerini okumadığımdan kaynaklanıyor olabilir. Eğer absürt bir karikatür örneğin varsa koy objektif bir şekilde yorumlayalım.

Eski 03.06.2010, 20:31               #24
cAv
Onbaşı
Üyenin avatarı (cAv)
Bilgiler
diger yüzde %50 sininde belli kısmlarının malum partilerden oldugunu ihmal etme derim.. yanlış mantıkdasın yinede..

beni AKP ci kefesine koyup ona göre cevap veriyorsun..ben tayyip in falan fanatigi degilim..ayrıca türkiye nin şuanki durumunun kötü oldugunu da düşünmüyorum senin gibi ama tayyip in bu özelleştirmesinin Vs. nin ilerde ciddi sıkıntılar yaratabilecegini biliyorum..

dediklerimi bulamadım cünkü onları bizzat okumuştum dergilerden
bahsi gecen dergiden bunu buldum..

cok ince bi mizah gercekten..

''ReD''

Eski 03.06.2010, 20:53               #25
Super Traktör
Üyenin avatarı (korrsan)
Bilgiler
Bir yerlerden alıntıdır.
diger yüzde %50 sininde belli kısmlarının malum partilerden oldugunu ihmal etme derim.. yanlış mantıkdasın yinede..
Off hocam of...

O kısmı öylesine yazmıştım oysaki...

Bir yerlerden alıntıdır.
beni AKP ci kefesine koyup ona göre cevap veriyorsun..ben tayyip in falan fanatigi degilim..ayrıca türkiye nin şuanki durumunun kötü oldugunu da düşünmüyorum senin gibi ama tayyip in bu özelleştirmesinin Vs. nin ilerde ciddi sıkıntılar yaratabilecegini biliyorum..
Eyvallah. Ama yinede sana bir kez daha ülkenin durumu üzerine düşünmeni tavsiye ediyorum.

Bir yerlerden alıntıdır.

dediklerimi bulamadım cünkü onları bizzat okumuştum dergilerden
bahsi gecen dergiden bunu buldum..

cok ince bi mizah gercekten..
Bunu da komik bulmuyor olabilirsin. Eğer öyleyse alıp okumazsın. Bu bukadar basit. O resmin oraya koyulması ise medya özgürlüğüne girer. Yapılan yanlış birşey yok...

Eski 03.06.2010, 21:01               #26
cAv
Onbaşı
Üyenin avatarı (cAv)
Bilgiler
abi zaten mesele benim okuyup okumam degil ki..mesele adamın neden dava actıgı ben okuduklarımın bazısınıda gülüyorum ama bazen bokunu cıkartıyor diyorum bu elemanlar yukarda görüldügü üzere..

ayrıyetten böyle medya özgürlügü olmaz..gözünü seviyim..zaten medya o kadar özgür olsaydı RTÜK olmazdı..

şimdik burdan alıp seni özgürlük kavramı icine sokacam ama aga biz senle hayatta cıkamayız ordan bırak dagınık kalsın

edit:hangi kısmı öylesine yazdıgını söyle keza olayın sonunda vericek cevap bulamazsam bunların hepsini öylesine yazdıydım derim

''ReD''

Mesaj cAv tarafından (03.06.2010 Saat 21:14 ) de değiştirilmiştir..

Eski 03.06.2010, 21:38               #27
Super Traktör
Üyenin avatarı (korrsan)
Bilgiler
Bir yerlerden alıntıdır.
edit:hangi kısmı öylesine yazdıgını söyle keza olayın sonunda vericek cevap bulamazsam bunların hepsini öylesine yazdıydım derim
%50 kısmını...

Eski 07.06.2010, 19:05               #28
Çavuş
Üyenin avatarı (sebep)
Bilgiler
 İsim: ErTaN
 Teşekkür: 11
 Üye No: 40960
Atatürkten sonra gelen en iyi liderdir...

Kim neye benzetirse benzetsin!! özgür bir ülkede yaşıyoruz... Saygı çerçevesinde olduğu sürece sıkıntı olucağını düşünmüyorum... Rahatsızlık duyulduğunda yargıya başvuruluyor nede olsa... Bir başbakanı karikatürüze edip yayınlamak ne kadar özgürlükse, başbakanın veya başka birinin bunu mahkemeye taşıması o kadar özgürlüktür...

Başbakanımızı seviyorum. Şimdilik. Yarın ne olur onu bilemem, takım tutar gibi parti desteklemeyi sevmiyorum. Yaşım oldu 29 Recep tayyip erdoğandan daha iyi bu ülkeyi yönetebilecek bir başbakan göremedim.
Yeni Konu Aç Cevapla

Konu Seçenekleri
Konu Görünümü

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Bölüm Cevap Son Mesaj
Kadını yanlışlıkla erkek yaptılar! Zamed Amaney Haber Ajansı (AHA) 5 19.02.2008 17:04
Sigara parasıyla HAC ve UMRE yaptılar DistinguisheD Amaney Haber Ajansı (AHA) 0 02.11.2007 22:23
Görünmez tank yaptılar DistinguisheD Amaney Haber Ajansı (AHA) 9 31.10.2007 18:45
Çemberde Açılar-Videolu Konu Anlatım PesimistyLe Matematik 0 09.10.2007 15:45
Erdoğan'ı sıkıntı bastı L@RD Amaney Haber Ajansı (AHA) 0 05.09.2006 00:26

Forum Saati: 03:55

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.