Güiza 25 Gol Sözü VerdiTaraftar Grupları bölümündeki Güiza 25 Gol Sözü Verdi başlıklı konuya bakıyorsunuz; Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'nın Marca gezatesinde yayınlanan demecinde, ''Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar'' dedi.
TEK KİŞİLİK ODA VERDİLER
Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik ...
|
20.07.2008, 13:27
|
Güiza 25 Gol Sözü Verdi
|
Yüzbaşı

İsim: Birkan
Teşekkür: 130
Üye No: 2398
Güiza 25 Gol Sözü Verdi
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'nın Marca gezatesinde yayınlanan demecinde, ''Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar'' dedi.
TEK KİŞİLİK ODA VERDİLER
Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik odada kaldığını belirterek, ''Luis'ten istedim ve problemsiz bana tek kişilik oda verdiler. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev ve Audi Q7 araba verdi. Eğer İspanya'da futbolculara iyi davranılıyorsa burada iki katı! Daha fazla ne istenebilir?'' şeklinde konuştu.
REAL MADRİD'TEN FARKI YOK
Fenerbahçe'nin, İspanya'nın dünyaca ünlü kulüpleri Real Madrid veya Barcelona'dan farklı olmadığını savunan Güiza, ''Burada, teknik ekip, güvenlik, çevirmen vs 100'e yakın kişiyiz. Üstelik İngiltere'deki gibi bizi basınla konuşturmuyorlar. Hiçbir detay gözden kaçmıyor'' değerlendirmesinde bulundu.
Teknik direktör Luis Aragones'in Valencia'dan gelen teklife olumsuz yanıt vermesiyle ilgili, ''Neyse ki kalıyor. Beni tanıyan, İspanyol bir teknik direktörü tercih ediyorum. Bana burada çok iyi günler yaşayacağımızı söyledi'' dedi.
ALBELDA GELSİN
Bu arada Fenerbahçe'nin Valencia'dan Albelda'yı istediği iddialarıyla ilgili, ''Temenni ediyorum ki Albelda'yı alırlar'' diyen İspanyol golcü, ''Defans ağırlıklı bir ortasaha oyuncusu arıyorlar. Ondan daha iyi kim var. Üstelik burada bir İspanyol'un daha gelmesi benim için harika bir lüks olur'' diye ekledi.
25 GOL ATARIM
Şampiyonlar Ligi'nde oynama düşüncesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Güiza, ayrıca gelecek sezon için Fenerbahçe'de 25 gol atacağını iddia etti.
İspanyol futbolcu ayrıca, Avusturya'daki kampın haftasonunda tamamlanıp pazar günü İstanbul'a gideceklerini, eşi, 2 çocuğu, annesi ve kayınpederinin de İstanbul'a geleceğini ifade etti.
20.07.2008, 13:29
|
|
Yarbay
İsim: Mırat
Teşekkür: 1483
Üye No: 6918
sen 25 gol atçan he  peh peh.. Türkiye başka, ispanya başka.. Türkiye ligi daha sert, ispanya yolgeçen hanı gibi herkes gole gidiyor.

İsteemeeem seniiii..
Ne sevginii ne kendiiniiii..
İstemem beeen bu hayatıı..
Sözüm o' naa pemmbeee rengiiniiii..
|
|
20.07.2008, 13:40
|
|
Yüzbaşı
İsim: Birkan
Teşekkür: 130
Üye No: 2398
KakaLeite adlı kişiden alıntıdır.
sen 25 gol atçan he peh peh.. Türkiye başka, ispanya başka.. Türkiye ligi daha sert, ispanya yolgeçen hanı gibi herkes gole gidiyor.
|
evet İSpanya Ligi showa yönelik bence de atamaz!
20.07.2008, 14:45
|
|
Yüzbaşı
İsim: Fahri
Teşekkür: 94
Üye No: 2631
mümkündür...
20.07.2008, 16:06
|
|
Albay
İsim: Bülent
Teşekkür: 359
Üye No: 11
bu adam 15 gölü geçemez.
FİFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Bu haritada haliyle ülkeler ve de şehirler vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca Türkiye'de o ışık bir İstanbul'da bir de Trabzon'da yanar. Bursa'da yanmaz, Kayseri'de de yanmaz, Sivas'ta hiç yanmaz. Trabzonun ekmeğinde, havasında, toprağında, 40 yıllık gururumuzun, 6 şampiyonluğumuzun simgesi yıldızımızda gözü olanlar, Trabzonu Zimbabwe nin bir şehri sananlar, bu şehrin insanının ve o şehrin takımına gönül verenlerin olan bitenden bihaber olduğunu sananlar; o ışık orada yanmaya devam edecek; o yıldız göğsümüzden hiç inmeyecek ve yanına yenileri eklenecek, isteseniz de istemeseniz de !

|
|
20.07.2008, 16:45
|
|
Albay
Teşekkür: 2009
Üye No: 245
atabilir
dün attı hazırlık maçında
kaldı 24 
|
|
20.07.2008, 22:44
|
|
Albay
İsim: Samet
Teşekkür: 1486
Üye No: 424
KakaLeite adlı kişiden alıntıdır.
sen 25 gol atçan he peh peh.. Türkiye başka, ispanya başka.. Türkiye ligi daha sert, ispanya yolgeçen hanı gibi herkes gole gidiyor.
|
hadi canım ? ne kadar biliyosun ispanyol ligini.Türkiye daha sertmiş.Sert olsa ne olcak.İki arapasıyla maç alıyorsun.Kabız kabız konuşuyon yine pilini değiştir.
|
|
20.07.2008, 23:04
|
|
O Şimdi Yasaklı
Teşekkür: 343
Üye No: 7940
helal ayrıca mümkün olabilir 
Senin gözünle gözlüğün arasına sinek kaçtı mı hiç ?
|
|
21.07.2008, 09:52
|
|
Yarbay
İsim: Mırat
Teşekkür: 1483
Üye No: 6918
Invincible adlı kişiden alıntıdır.
hadi canım ? ne kadar biliyosun ispanyol ligini.Türkiye daha sertmiş.Sert olsa ne olcak.İki arapasıyla maç alıyorsun.Kabız kabız konuşuyon yine pilini değiştir.
|
Bunu bir spor programı izlerken duydum doğru değil mi ? doğru.. Sert oynayanlara en iyi örnek Servet  , yok abi yok. Ailton geldi almanya ligi gol kralı 10 gol bile atamadı

İsteemeeem seniiii..
Ne sevginii ne kendiiniiii..
İstemem beeen bu hayatıı..
Sözüm o' naa pemmbeee rengiiniiii..
|
|
| Konu Seçenekleri |
|
|
| Konu Görünümü |
Normal Mod
|