Geri Dön   Amaney.com > Hobiler ve İlgi Alanları > Spor / Extreme > Taraftar Grupları

Güiza 25 Gol Sözü Verdi

Taraftar Grupları bölümündeki Güiza 25 Gol Sözü Verdi başlıklı konuya bakıyorsunuz; Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'nın Marca gezatesinde yayınlanan demecinde, ''Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar'' dedi. TEK KİŞİLİK ODA VERDİLER Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik ...

Yeni Konu Aç Cevapla
Yayınlayan: bicirkacan | Gösterim: 120 | Cevap: 8  
LinkBack Konu Seçenekleri Konu Görünümü

Eski 20.07.2008, 13:27 Güiza 25 Gol Sözü Verdi              #1
Yüzbaşı
Üyenin avatarı (bicirkacan)
Bilgiler
 İsim: Birkan
 Teşekkür: 130
 Üye No: 2398
Soru Güiza 25 Gol Sözü Verdi

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'nın Marca gezatesinde yayınlanan demecinde, ''Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar'' dedi.

TEK KİŞİLİK ODA VERDİLER

Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik odada kaldığını belirterek, ''Luis'ten istedim ve problemsiz bana tek kişilik oda verdiler. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev ve Audi Q7 araba verdi. Eğer İspanya'da futbolculara iyi davranılıyorsa burada iki katı! Daha fazla ne istenebilir?'' şeklinde konuştu.

REAL MADRİD'TEN FARKI YOK

Fenerbahçe'nin, İspanya'nın dünyaca ünlü kulüpleri Real Madrid veya Barcelona'dan farklı olmadığını savunan Güiza, ''Burada, teknik ekip, güvenlik, çevirmen vs 100'e yakın kişiyiz. Üstelik İngiltere'deki gibi bizi basınla konuşturmuyorlar. Hiçbir detay gözden kaçmıyor'' değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör Luis Aragones'in Valencia'dan gelen teklife olumsuz yanıt vermesiyle ilgili, ''Neyse ki kalıyor. Beni tanıyan, İspanyol bir teknik direktörü tercih ediyorum. Bana burada çok iyi günler yaşayacağımızı söyledi'' dedi.

ALBELDA GELSİN

Bu arada Fenerbahçe'nin Valencia'dan Albelda'yı istediği iddialarıyla ilgili, ''Temenni ediyorum ki Albelda'yı alırlar'' diyen İspanyol golcü, ''Defans ağırlıklı bir ortasaha oyuncusu arıyorlar. Ondan daha iyi kim var. Üstelik burada bir İspanyol'un daha gelmesi benim için harika bir lüks olur'' diye ekledi.

25 GOL ATARIM

Şampiyonlar Ligi'nde oynama düşüncesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Güiza, ayrıca gelecek sezon için Fenerbahçe'de 25 gol atacağını iddia etti.

İspanyol futbolcu ayrıca, Avusturya'daki kampın haftasonunda tamamlanıp pazar günü İstanbul'a gideceklerini, eşi, 2 çocuğu, annesi ve kayınpederinin de İstanbul'a geleceğini ifade etti.

1 kişi teşekkür etti

Eski 20.07.2008, 13:29               #2
Yarbay
Üyenin avatarı (Nesnaas)
Bilgiler
 İsim: Mırat
 Teşekkür: 1483
 Üye No: 6918
sen 25 gol atçan he peh peh.. Türkiye başka, ispanya başka.. Türkiye ligi daha sert, ispanya yolgeçen hanı gibi herkes gole gidiyor.

İsteemeeem seniiii..
Ne sevginii ne kendiiniiii..
İstemem beeen bu hayatıı..
Sözüm o' naa pemmbeee rengiiniiii..

Eski 20.07.2008, 13:40               #3
Yüzbaşı
Üyenin avatarı (bicirkacan)
Bilgiler
 İsim: Birkan
 Teşekkür: 130
 Üye No: 2398
Gir

KakaLeite adlı kişiden alıntıdır. Mesajı Göster
sen 25 gol atçan he peh peh.. Türkiye başka, ispanya başka.. Türkiye ligi daha sert, ispanya yolgeçen hanı gibi herkes gole gidiyor.

evet İSpanya Ligi showa yönelik bence de atamaz!

Eski 20.07.2008, 14:45               #4
Yüzbaşı
Üyenin avatarı (fahrenheit)
Bilgiler
 İsim: Fahri
 Teşekkür: 94
 Üye No: 2631
mümkündür...

get a life

Eski 20.07.2008, 16:06               #5
Albay
Üyenin avatarı (Martin Eden)
Bilgiler
 İsim: Bülent
 Teşekkür: 359
 Üye No: 11
bu adam 15 gölü geçemez.

FİFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Bu haritada haliyle ülkeler ve de şehirler vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca Türkiye'de o ışık bir İstanbul'da bir de Trabzon'da yanar. Bursa'da yanmaz, Kayseri'de de yanmaz, Sivas'ta hiç yanmaz. Trabzonun ekmeğinde, havasında, toprağında, 40 yıllık gururumuzun, 6 şampiyonluğumuzun simgesi yıldızımızda gözü olanlar, Trabzonu Zimbabwe nin bir şehri sananlar, bu şehrin insanının ve o şehrin takımına gönül verenlerin olan bitenden bihaber olduğunu sananlar; o ışık orada yanmaya devam edecek; o yıldız göğsümüzden hiç inmeyecek ve yanına yenileri eklenecek, isteseniz de istemeseniz de !

Gönüllerin Şampiyonu TrabzoN, internetin kralı Amaney (silgi)

Eski 20.07.2008, 16:45               #6
Albay
Bilgiler
 Teşekkür: 2009
 Üye No: 245
atabilir

dün attı hazırlık maçında

kaldı 24

Eski 20.07.2008, 22:44               #7
Albay
Üyenin avatarı (Invincible)
Bilgiler
 İsim: Samet
 Teşekkür: 1486
 Üye No: 424
KakaLeite adlı kişiden alıntıdır. Mesajı Göster
hadi canım ? ne kadar biliyosun ispanyol ligini.Türkiye daha sertmiş.Sert olsa ne olcak.İki arapasıyla maç alıyorsun.Kabız kabız konuşuyon yine pilini değiştir.
Beni olduğum gibi kabul et. Ancak o zaman birbirimizi keşfedebiliriz
Sex me up?

Eski 20.07.2008, 23:04               #8
O Şimdi Yasaklı
Üyenin avatarı (Frénétique)
Bilgiler
 Teşekkür: 343
 Üye No: 7940
helal ayrıca mümkün olabilir

Dizlerimin üstünde yaşamaktansa,
Ayaklarımın üstünde ölmeyi tercih ederim.

Ernesto Che Guevara

Senin gözünle gözlüğün arasına sinek kaçtı mı hiç ?

Eski 21.07.2008, 09:52               #9
Yarbay
Üyenin avatarı (Nesnaas)
Bilgiler
 İsim: Mırat
 Teşekkür: 1483
 Üye No: 6918
Invincible adlı kişiden alıntıdır. Mesajı Göster
hadi canım ? ne kadar biliyosun ispanyol ligini.Türkiye daha sertmiş.Sert olsa ne olcak.İki arapasıyla maç alıyorsun.Kabız kabız konuşuyon yine pilini değiştir.
Bunu bir spor programı izlerken duydum doğru değil mi ? doğru.. Sert oynayanlara en iyi örnek Servet , yok abi yok. Ailton geldi almanya ligi gol kralı 10 gol bile atamadı

İsteemeeem seniiii..
Ne sevginii ne kendiiniiii..
İstemem beeen bu hayatıı..
Sözüm o' naa pemmbeee rengiiniiii..

Yeni Konu Aç Cevapla

Konu Seçenekleri
Konu Görünümü

Forumumuzdaki Bu Konuya Benzer Diğer Konular
Konu Konuyu Açan Bölüm Cevap Son Mesaj
Güiza attı Fener Durdu bicirkacan Taraftar Grupları 0 19.07.2008 23:19
Güiza Türkiye için neler söyledi? Lovelyman Spor / Extreme 0 09.07.2008 10:47
Güiza Fenerbahçe'de. Apriori Spor / Extreme 10 08.07.2008 20:24
Fenerbahçe Güiza ile kesin anlaştı Lovelyman Spor / Extreme 2 07.07.2008 10:16
Roma Güiza’da ısrarcı DistinguisheD Spor / Extreme 0 06.05.2008 17:32

Forum Saati: 04:14

vBulletin® 3.8.5 versiyonuyla tasarlanmıştır.
Yazılım hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir ©2000-2010.