Yarbay
İsim: AbdulSamet
Konular:
Teşekkür: 968
Üye No: 30445
7 Ekim 2009 tarihinden itibaren Cem Safran Sahnesi'nde...
7 Ekim 2009 tarihinden itibaren Cem Safran Sahnesi'nde...
*TEMEL OYUNCULUK ATÖLYELERİ (I.sınıf seviyesi)
Pazartesi: 19.30- 22.00
Cumartesi:13.00- 15.00
17 Ekim Cumartesi başlayacak olan, Temel Oyunculuk Atölyeleri'nde "OYUNCULUK, SES KULLANIMI, BEDEN KULLANIMI, DİKSİYON, TİYATRO TARİHİ, YARATICI DRAMA, PANTOMİM� çalışmaları yer alır.
En fazla 15 kişilik grupla başlayacak olan atölyelerde Temmuz-Ağustos Ayı çalışma yapılmaz. Sene Sonu gösterisi Haziran'ın ilk haftası yapılır. Eğitim 2 yıldır.
Öğrenciler; eğitim sonunda, Oyuncular Tiyatro Grubu'nun sahnelediği oyunlarda, stajyer ya da asıl oyuncu olarak yer almaya hak kazanabilirler.
Mülakat:15 Ekim Perşembe Saat:19.30 dur.
*OYUNCULUK ATÖLYELERİ (II. Sınıflar)
Cumartesi: 15.00 � 17.00
Çarşamba: 19.30 � 22.00
7 Ekim Çarşamba Saat:19.30�da başlayacak olan Atölyelere;
Oyuncular Tiyatro Gurubu ile 2008 -2009 oyunculuk atölyelerine katılanlar (1.sınıf mezunları), ve oyunculuk bilgisine başlangıç seviyesine vakıf olanlar katılabilirler.
Atölyelerde; Dönem Oyunculuk teknikleri, Sahneleme teknikleri, Oyunculuk teknikleri, Psiko-drama çalışmaları yapılacaktır.
En fazla 15 kişilik grupla başlayacak olan atölyelerde Temmuz-Ağustos Ayı çalışma yapılmaz. Sene Sonu gösterisi Haziran'ın ilk haftası yapılır. Eğitim 2 yıldır.
Öğrenciler; eğitim sonunda, Oyuncular Tiyatro Grubu'nun sahnelediği oyunlarda, stajyer ya da asıl oyuncu olarak yer almaya hak kazanabilirler.
Mülakat:5 Ekim Pazartesi Saat:19.30 dur.
Eğitmenler:
Selma Köksal, Gülsüm Soydan, Ayşe Burcu Eren, Bülent Develi
Konuk Eğitmenler: Ömer Akgüllü, Tuğrul Tütüncü
|