çok güzel bir yazı çok akıcı şu listedeki sıralanmış olanlar ise süper kişiden kişiye degişir hayır benim için öyle degil diyebilrsiniz ama hepsi dogru bence yada benim yanımdakiler bunun için kullanıyor bu sosyal ağları şu arkadaş listesini kabartma bak ben ne kadar sosyalim ne kadar mutluyum bir sürü arkadaşım var sırf başkasının gözünde şöyle gözükmek için bu listelerine yada arkadaş listelerine her ne b*ksa tanıdıgı tanımadıgı ekleyen akıllılar var!! yok yav komik video izlemek için ulan orda olan her halt başka yerdede var he vakit öldürmek için boş vaktimi ben daha güzel öldürürm birde bu face olanların olmayanlara gösterdigi tepki var aaaaa feysin yokmu açsana sende bir tane herkez orda!!bu tür muhabbetleri günlük hayattada yapmaları ulan salaklarmı yoksa salak taklidimi yapıyorlar anlamadım he birde kız var mı kızzz o tür sürümleri hiç açmıyorum bile feysi kız tavlama yeri olarak görenlerde olabilir hani o şık! yalnız ben ne kadar doluymuşum bu feyse karşı şimdi anladım heaaa

feyse degil onu kötü amaçlı kullananlara eski feysii geri istiyoruz grubumu açsam gidip ama önce kayıt olmam lazım sende sevmiyon ama her haltını biliyon laan diyenler olabilir napiyim duyduklarım bunlar!!